Απολύμανση – Απεντόμωση

Για τη διατήρηση ενός πραγματικά υγιεινού χώρου διαβίωσης δεν αρκεί πολλές φορές ένας «απλός» καθαρισμός, όσο καλά και ισχυρά εάν είναι τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη του σκοπού.

Για να εξασφαλίσετε επομένως έναν πραγματικά υγιεινό χώρο διαβίωσης, συνίσταται η έγκαιρη απολύμανση-απεντόμωση, η οποία πρέπει να πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο (φθινόπωρο-άνοιξη). Αυτές τις περιόδους τα έντομα βρίσκονται σε διαδικασία αναπαραγωγής και χρειάζεται να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προληφθούν δυσάρεστες εκπλήξεις και να αποφευχθούν εστίες μόλυνσης.

Η ΟικοΔιαχείριση με το μόνιμο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, χρησιμοποιεί σύγχρονα αυτόνομα μηχανήματα και αξιόπιστα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, δίνοντας λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.

Οι πελάτες μας, μάς εμπιστεύονται, επειδή μέσα από την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των απολυμάνσεων-απεντομώσεων και μυοκτονιών παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, λειτουργώντας με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, επενδύουμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και σκευάσματα και συνεργαζόμαστε μόνο με επαγγελματίες του είδους.

Προηγούμενο άρθροΕπικοινωνία
Επόμενο άρθροΑποφράξεις