Απολύμανση Για Covid-19

Η Απολύμανση για Κορονοϊό είναι μια διαδικασία που εμποδίζει την εξάπλωση του κορονοϊού. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο κορονοϊός είναι πολύ ανθεκτικός και επικίνδυνος ειδικά για τους διαβητικούς και τους ηλικιωμένους. Η Απολύμανση για Κορονοϊό γίνεται σε ένα χώρο είτε προληπτικά είτε εάν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.  

Πότε κάνουμε Απολύμανση για Κορονοϊό 

Απολύμανση για Κορονοϊό κάνουμε σε έναν χώρο όταν υπάρχουν είτε επιβεβαιωμένα κρούσματα, είτε όταν έχουμε κάποια υποψία για κάποιον που νοσεί από κορονοϊό. Η εταιρεία μας προσφέρειαπολύμανση για Κορονοϊόστην Αλεξανδρούπολη, διαθέτοντας την εμπειρία και το κατάλληλο προσωπικό(Επόπτες Δημόσιας Υγείας).Η απολύμανση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με χημικό τρόπο είτε με φυσικό.
Οι απολυμάνσεις αφορούν κυρίως χώρους, αντικείμενα και επιφάνειες με σκοπό την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία. 

Λόγω της πιθανής επιβίωσης του ιού SARS– cov-2 στο περιβάλλον για αρκετές ημέρες, οι χώροι και οι περιοχές που έχουν πιθανά μολυνθεί από τον ιό πρέπει να απολυμαίνονται πριν την επαναχρησιμοποίηση τους. Για αυτό συστήνεται η προληπτική απολύμανση για Κορονοϊό Παρ’ ότι δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή δεδομένα για την αποτελεσματικότητα των διάφορων απολυμαντικών μέσων κατά του συγκεκριμένου ιού, είναι απαραίτητη η χρήση προϊόντων που περιέχουν αντιμικροβιακούς παράγοντες αποτελεσματικούς κατά των κορωνοϊών. 

Προηγούμενο άρθροΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ Πολυκατοικιών: Ένα διαρκές πρόβλημα
Επόμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Ποσά και παραδείγματα