Διανομή Πετρελαίου

Η ΟικοΔιαχείριση, σας προμηθεύει με πετρέλαιο στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές. Με το άριστα ειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί η παράδοση του πετρελαίου εντός 24ώρου και κατόπιν ραντεβού.

Αναλαμβάνουμε την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης στο χώρο σας υπεύθυνα, αξιόπιστα & στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς και κάθε εργασία συντήρησης του καυστήρα και των δεξαμενών πετρελαίου.

Εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας:

  • Ακριβείς ποσότητες και ελεγμένη ποιότητα πετρελαίου
  • Εξασφαλισμένα αποθέματα
  • Σύγχρονα όργανα μέτρησης
  • Ευέλικτα βυτιοφόρα
  • Tις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς

Η συνέπεια μας στην παράδοση είναι μοναδική και για τον λόγο αυτό η μέτρηση του πετρελαίου γίνεται πάντοτε πριν και μετά από την παράδοση προκειμένου η ποσότητα του πετρελαίου που αναγράφεται στην απόδειξη ν’ αντιστοιχεί πάντοτε με την ποσότητα που παραλαμβάνετε.

Από την παραγγελία μέχρι την παράδοση εγγυόμαστε, με την παρουσία υπεύθυνου εκπροσώπου της ΟικοΔιαχείρισης, τον έγκαιρο και ακριβή ανεφοδιασμό του πετρελαίου όσον αφορά στην ποσότητα και την ποιότητα του. Η στάθμη της δεξαμενής παρακολουθείται τακτικά και τηρείται αρχείο με συμπληρωμένα όλα τα απαιτούμενα από το νόμο στοιχεία.

Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα μετά τη λήξη της περιόδου θέρμανσης η ΟικοΔιαχείριση μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών της αναλαμβάνει τη συντήρηση – ρύθμιση του συστήματος θέρμανσης ώστε να μην μείνουν κατάλοιπα καύσης έτσι ώστε να καταναλώνεται λιγότερο πετρέλαιο, να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρημάτων και να υπάρχει αποφασιστική συμβολή στη δημιουργία καθαρότερου περιβάλλοντος.

Προηγούμενο άρθροΤεχνική Κάλυψη
Επόμενο άρθροΈκδοση Κοινοχρήστων