Έκδοση Κοινοχρήστων

Ο σωστός καταμερισμός των κοινοχρήστων σε μια πολυκατοικία, αποτελεί βασική προϋπόθεση και πολύ σοβαρή εργασία.

Είτε πρόκειται απλά για την εκτύπωση των αναλυτικών καταστάσεων και αποδείξεων σε μηνιαία βάση, είτε για την πλήρη διαχείριση, αφήστε στην ΟικοΔιαχείριση, την πολύπλοκη διαδικασία της έκδοσης των κοινοχρήστων.

Εμείς, σας παρέχουμε ολοκληρωμένο και πλήρως μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης κοινοχρήστων, καθώς τα έντυπά μας περιλαμβάνουν:

• Συγκεντρωτικές καταστάσεις εις διπλούν με πλήρη ανάλυση κοινόχρηστων δαπανών, ανελκυστήρας, θέρμανση, ειδικές δαπάνες, δαπάνες ιδιοκτητών, ισόποσες δαπάνες.
• Ειδοποιητήρια προς ενοικιαστές και ιδιοκτήτες με αναλυτική επεξήγηση για όλα τα παραπάνω.
• Χωριστές εξοφλητικές αποδείξεις, αντίστοιχα για τον ενοικιαστή ή τον ιδιοκτήτη.

Παράλληλα με την έκδοση επισυνάπτονται φωτοτυπίες των παραστατικών κάθε δαπάνης όπως επιβάλλεται από τις αγορανομικές διατάξεις.


Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
Στην περίπτωση της απλής έκδοσης, χωρίς την ανάθεση διαχείρισης της οικοδομής σας σε εμάς, ο διαχειριστής συμπληρώνει την φόρμα εξόδων της ΟικοΔιαχείρισης, προκειμένου να καταγραφούν τα έξοδα που έχουν πραγματοποιηθεί και να διαμοιραστούν αναλογικά σε κάθε διαμέρισμα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τον κανονισμό της οικοδομής. Στη συνέχεια μπορεί να μας αποστείλει τη φόρμα,
• είτε ηλεκτρονικά
• είτε με φαξ
• είτε με παράδοση στο γραφείο μας.

Η έκδοση και αποστολή των κοινοχρήστων γίνεται αυθημερόν ή σε προκαθορισμένες ώρες και ημέρες του μήνα.


ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
Στην περίπτωση της πλήρους διαχείριση της οικοδομής σας, οι μηνιαίες δαπάνες συγκεντρώνονται από υπάλληλο της Οικοδιαχείρισης και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την έκδοση και είσπραξη των κοινοχρήστων, σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

Προηγούμενο άρθροΔιανομή Πετρελαίου
Επόμενο άρθροΔιαχείριση Κτιρίων