Ποιοί Είμαστε

Στην ΟικοΔιαχείριση, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, διαθέτουμε εμπειρία 18 ετών στο χώρο της διαχείρισης κτιρίων και στην έκδοση κοινοχρήστων.

  • Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανογραφημένα συστήματα και on line υπηρεσίες που πιστοποιούν τις υπηρεσίες μας.
  • Έχοντας πλήρη συνείδηση της ευθύνης μας απέναντι σας διασφαλίζουμε με ακεραιότητα και σεβασμό τις ανάγκες σας.
  • Το χρονοδιάγραμμα εργασιών ακολουθείται πιστά και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας.
  • Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη με στόχο την επίλυση οποιασδήποτε απορίας.
  • Μέσα από τις συνεργασίες μας με εξειδικευμένους επαγγελματίες είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις με χαμηλά κόστη που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Η ομαλή λειτουργία της κάθε οικοδομής, είτε πρόκειται για πολυκατοικία, κτίρια γραφείων ή κτίρια καταστημάτων, είναι μείζονος σημασίας για την αρμονική συνύπαρξη των ενοίκων.

Η ΟικοΔιαχείριση, κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, καθώς έχει τη λύση σε  ό,τι αφορά τα ακίνητά σας.
Βρισκόμαστε στο πλευρό σας για να σας παρέχουμε, με συνέπεια, και υπευθυνότητα , τις υπηρεσίες που απαιτούνται για τη σωστή διαχείριση, σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό της οικοδομής και την ισχύουσα νομοθεσία 

Μόνο με μια κλήση σας στο τηλεφωνικό κέντρο μας, έχετε πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης που σας παρέχουμε, είτε μέσω των ανθρώπων της ΟικοΔιαχείρισης, είτε από μια πληθώρα εξωτερικών συνεργατών που μας υποστηρίζουν, με συνέπεια, αμεσότητα και διαφάνεια. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας άμεσα, με ευελιξία, διακριτικότητα και κατανόηση.

Εμπιστευθείτε λοιπόν κι εσείς την ολοκληρωμένη διαχείριση της οικοδομής σας στην ΟικοΔιαχείριση για: έκδοση κοινοχρήστων, αγορά πετρελαίου, τεχνική υποστήριξη και διάφορες άλλες υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΠυροσβεστήρες
Επόμενο άρθροΓενικές Ερωτήσεις